Sponsoring

Xandra Velzeboer

Hiltermann Lease is de trotse sponsor van Xandra Velzeboer!

header image
“Vanuit Hiltermann steunen wij graag jong talent. Xandra Velzeboer laat zien dat met de juiste passie en drive niets onmogelijk is”. - CEO Hiltermann Lease, Michel Akerboom.

Hiltermann Lease X Xandra Velzeboer

Sinds 15 december 2022 zijn wij trotse partner van shorttrackster en jong talent Xandra Velzeboer. In februari 2022 op de Olympische Spelen in Peking op de shorttrack relay won Xandra met het Nederlands team goud. Tijdens het wereldkampioenschap werd ze wereldkampioen over 500 meter en veroverde ze brons op de 1000 meter. 

Samen met zusje Michelle Velzeboer maakt ze deel uit van het Nederlandse shorttrack team. En ze hebben hun zinnen gezet op de Olympische Spelen in Milaan 2026. Bij Hiltermann Lease geloven wij in kwaliteit en succes door voortdurende investeringen. Wij zijn trots om beide shorttracksterszusjes te ondersteunen en zo onze bijdrage aan de topsport in Nederland te leveren.

“Blij dat ik eindelijk bekend mag maken dat Hiltermann Lease mijn nieuwe partner is. Vanaf nu draag ik vol trots het logo op mijn kleding, samen op weg naar mooie successen!” - Xandra Velzeboer

Ontmoet Xandra

“Ik ben Xandra Velzeboer, 22 jaar oud en ik kom uit Culemborg. Op mijn 17e ben ik naar Heerenveen verhuisd om mij aan te sluiten bij het nationale Shorttrack team en mijn Olympische droom achter na te gaan. In 2022 is dit gelukt en ben ik Olympisch kampioen relay geworden. Ik werk elke dag superhard om nog beter te worden. Sinds mijn Olympische titel ben ik drie keer individueel wereldkampioen geworden en twee keer in team verband. Mijn specialiteit is de 500 meter maar ik ga op alle afstanden voor goud!" 

"Hiltermann werkt elke dag keihard om zichzelf te blijven ontwikkelen en te verbeteren. Voor mij geldt dat ook. Ons DNA komt overeen. Ik train elke dag om uiteindelijk het doel van individueel Olympisch goud in Milaan 2026 te bereiken, waarbij Hiltermann elke dag aan de slag gaat om met nog meer efficiëntie nog meer mensen veilig de weg op te laten gaan. Daarbij weten we beide dat de weg naar goud een weg met hobbels is en dat we deze ook nodig hebben om uiteindelijk ons doel te bereiken. Daarom ben ik ontzettend trots om onderdeel te zijn van de Hiltermann familie!"

Aftermovie WK Shorttrack

Wat een onvergetelijk WK Shorttrack! Xandra en Michelle hebben mooie prestaties geleverd. Ze hebben het WK afgesloten met goud op de Women's Relay. En wij zijn ongelofelijk trots op ze. Maandenlang hebben niet alleen de shorttracksters zich klaar gemaakt voor dit weekend, maar ook het WK Shorttrack Hiltermann Team. Ze hebben een mooi weekend neergezet voor onze genodigden! Wij willen iedereen die aanwezig was bedanken voor het onvergetelijk weekend. En Xandra Velzeboer & Michelle Velzeboer; gefeliciteerd wereldkampioenen met deze geweldige prestatie!

* Hiltermann Lease neemt geen verzoeken voor partnerships of sponsoring in behandeling.