Sponsoring

Michelle Velzeboer

Hiltermann Lease is de trotse sponsor van Michelle Velzeboer!

header image

Hiltermann Lease X Michelle Velzeboer

Sinds 31 mei 2023 is Hiltermann Lease ook partner van shorttrackster en jong talent Michelle Velzeboer!

Naast Olympisch en viervoudig wereldkampioen Xandra Velzeboer, zijn wij nu ook trotse partner van haar jongere zus Michelle Velzeboer. Beide behoren tot het Nederlands Team Shorttrack en hebben hun zinnen gezet op de Olympische Spelen in Milaan 2026.

Bij Hiltermann Lease geloven wij in kwaliteit en succes door voortdurende investeringen. Wij zijn verheugd/enthousiast om Michelle te omarmen als onderdeel van onze Hiltermann Lease-familie. Wij zijn trots om beide te ondersteunen en zo onze bijdrage aan de topsport in Nederland te leveren.

Shorttrackster Michelle Velzeboer in actie.

Ontmoet Michelle

“Ik ben Michelle Velzeboer. Ik ben 20 jaar oud, geboren en opgegroeid in Culemborg. Inmiddels woon ik alweer 2,5 jaar in Heerenveen. Sinds 2022 ben ik onderdeel van de nationale shorttrackploeg en daarnaast studeer ik psychologie aan de Open Universiteit.”

“De 500m is mijn beste afstand. Ik vind dit ook de leukste afstand, hier komt namelijk de meeste snelheid bij kijken." – Michelle Velzeboer

“Afgelopen seizoen ben ik Europees en Wereldkampioen geworden op de Relay. Als topsporter streef ik iedere dag naar het beste resultaat, net als Hiltermann. Ik werk naar toekomstige overwinningen, Hiltermann naar mobiliteit voor iedereen toegankelijk maken. Het motto: ‘Join us in the fast lane’ staat mij op het lijft geschreven en ik ben trots om deze reis met Hiltermann als partner te maken.”

Aftermovie WK Shorttrack

Wat een onvergetelijk WK Shorttrack! Xandra en Michelle hebben mooie prestaties geleverd. Ze hebben het WK afgesloten met goud op de Women's Relay. En wij zijn ongelofelijk trots op ze. Maandenlang hebben niet alleen de shorttracksters zich klaar gemaakt voor dit weekend, maar ook het WK Shorttrack Hiltermann Team. Ze hebben een mooi weekend neergezet voor onze genodigden! Wij willen iedereen die aanwezig was bedanken voor het onvergetelijk weekend. En Xandra Velzeboer & Michelle Velzeboer; gefeliciteerd wereldkampioenen met deze geweldige prestatie!

* Hiltermann Lease neemt geen verzoeken voor partnerships of sponsoring in behandeling.