"Korte lijnen en flexibel"

 Ronald du Pré


"Korte lijnen en flexibel"

Midland Heftrucks verkoopt, verhuurt en onderhoudt al meer dan 25 jaar intern transport materiaal. Vanwege aanhoudende groei zocht de Vlaardingse onderneming een financieel partner. “Maar bij de gevestigde orde vonden wij geen aansluiting. Te star, te duur, en niet bereid verder te kijken dan getallen en bouwjaren”, vertelt directeur Ronald du Pré.

Flexibiliteit

Du Pré ging in zee met Hiltermann Lease en de samenwerking bevalt erg goed. “Ze zijn snel wanneer het echt nodig is en denken mee met ons én onze klanten. Zo is er onlangs een volledig gereviseerde 5 tons elektrische heftruck gefinancierd, mét de mogelijkheid het contract na 1, 2 en 3 jaar te beëindigen. Ondenkbaar bij de grote banken.”

Herplaatsing van bedrijfsmiddelen

In de transportsector lopen dingen niet altijd zoals gepland. Bij deze klant werd de heftruck al na 3 maanden overbodig, waarop Midland Heftrucks op zoek is gegaan naar een andere klant voor de heftruck. “Hiltermann Lease heeft het voor de bestaande klant, de nieuwe klant én voor ons fantastisch geregeld. Dat is precies de reden waarom wij zo graag samenwerken.”

Partner in grote projecten

“Wij kunnen met Hiltermann Lease als partner ook grotere projecten uitstekend invullen. We hebben bij een aantal grote bedrijven op Schiphol, de Tilburgse regio en in de Rotterdamse haven de hele interne transport vloot, met jong gebruikte heftrucks op huurbasis uitstaan. Dit scheelt heel veel geld per maand, zonder verlies van kwaliteit of inzetbaarheid.”

Specialist in jong gebruikt

Midland Heftrucks is gespecialiseerd in de lange termijn verhuur van jong gebruikte hef- en reachtrucks, elektrische palletwagens en orderverzamelaars. “Wij werken alleen met A-merken, compleet gereviseerd en voorzien van een nieuwe batterij. Dankzij ons personeel, dat altijd een extra stap wil zetten, kunnen wij onze klanten de inzet van materiaal garanderen, bovendien voor een goede prijs.”