Ondernemers over Hiltermann Lease

”Altijd 100% service leveren!”

 Verbeek & Bol is een van de oudste bloemengroothandels (1928) in Nederland. Vandaag de dag is dit een wereldwijde business, waarin kwaliteit en snelheid centraal staan. “Eén belletje van een klant en de hele dagplanning gaat hier op z’n kop. Dan is het zaak snel te schakelen om de klant toch optimaal te kunnen bedienen." 

"Er is geen weg meer terug”

De ambitieuze ondernemer Alex Sanders elektrificeert kartend Nederland: "Natuurlijk praat je met een leasepartner over geld, maar het is prettig samenwerken met een partij die niet alleen je cijfers uitvraagt, maar ook echte interesse in je bedrijfsvoering toont." 

"Korte lijnen en flexibel"

Midland Heftrucks verkoopt, verhuurt en onderhoudt al meer dan 25 jaar intern transport materiaal. Vanwege aanhoudende groei zocht de Vlaardingse onderneming een financieel partner. “Maar bij de gevestigde orde vonden wij geen aansluiting. Te star, te duur, en niet bereid verder te kijken dan getallen en bouwjaren”, vertelt directeur Ronald du Pré.

Service? Dat is vlíegen voor je klanten!

NDI ICT Solutions heeft in hoofdstedelijk kringen al langer de naam “ICT-leverancier van de Zuidas” te zijn. Hoewel NDI ook volop techneuten inzet, is de verwijzing naar oplossingen heel bewust in de bedrijfsnaam opgenomen, vertelt operationeel directeur Manuel van Strien: “Wij zijn geen techniekbedrijf, wij zijn een servicebedrijf!”

“De wereld beter achterlaten dan je ‘m aantreft”

Triodos Bank financiert het elektrische- en hybride deel van het wagenpark van Hiltermann Lease. Een bewuste keuze van de bank die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

“Ondernemen is van buiten naar binnen kijken”

Algemeen directeur Danny Gerritsen besloot een Sale & Leaseback aan te gaan op het volledige wagenpark van 25 auto’s bij Nieuwkoop Europe. “Daar ben ik tot op de dag van vandaag erg blij mee. Ondernemen is op tijd de juiste keuzes maken”, stelt Gerritsen.