Slagvaardig ondernemen met Hiltermann Lease

De kracht van Hiltermann Lease is dat wij onze klanten kennen en daarom de beste oplossingen kunnen bieden om slagvaardig te ondernemen. Onze insteek is altijd om een financiering wl rond te krijgen en u verder te helpen. Een goede leasepartner vaart niet blind op de cijfers, maar komt liever bij u langs om een uitdaging aan te gaan. Met die persoonlijke benadering onderscheiden wij ons nadrukkelijk van de grootbanken.


De leasevorm die bij w onderneming past

Wij bieden alle mogelijke leasevormen aan, om zo de best passende financiering voor leverancier n klant te realiseren. Wilt u service en verbruik opnemen in de overeenkomst? Of juist verkopen vanuit een eigen leaselabel? Persoonlijke beoordeling en kennis van zaken garanderen maatwerk en flexibiliteit die passen bij uw onderneming. Dit maakt ons tot de ideale leasepartner voor equipment.


Wij financieren alles met een serienummer

De verscheidenheid in bedrijfsmiddelen die wij financieren is enorm. Leasing kan eigenlijk op elk roerend object dat een serienummer heeft, zolang het object maar niet “aard- of nagelvast” bevestigd is. Hieronder valt bijvoorbeeld een airco-systeem dat na inbouw een vast onderdeel wordt van uw pand. Voor een nieuwe verpakkingsmachine geldt dit uiteraard niet en die kunt u dus uitstekend bij ons in de lease zetten.


Investeringsruimte creren

De meeste bedrijven waar wij mee werken willen via leasing de liquiditeit op peil houden, zodat er investeringsruimte beschikbaar blijft. Afgaande op de leaseaanvragen, zien wij ook een tendens van bedrijven die in lease een totaaloplossing zien. Indien gewenst nemen wij bijvoorbeeld ook service en onderhoud mee. Dit maakt zowel de kosten als opbrengsten van een investering voor u als ondernemer heel inzichtelijk.


Komt Kilian bij u op de koffie?

Wilt u meer weten over de leasemogelijkheden in uw onderneming?

Onze equipmentspecialist Kilian van Dijk komt graag naar u toe om te bespreken hoe lease ook u verder kan helpen.

Maak rechtstreeks een afspraak met Kilian via kilian.vandijk@hiltermannlease.nl of 06-12679052.De kracht van Hiltermann Lease is dat wij onze klanten kennen en daarom de beste oplossingen kunnen bieden om slagvaardig te ondernemen. Onze insteek is altijd om een financiering wl rond te krijgen en u verder te helpen.

Een goede leasepartner vaart niet blind op cijfers