Verhoog uw sales met Vendor Lease 

Biedt u als leverancier nieuwe of gebruikte machines aan en wilt u graag uw sales verhogen? Dan is vendor lease de ideale oplossing. Heeft u uw klant overtuigd, dan wil u wel graag weten of deze kredietwaardig is. Ook kan het gebeuren dat de investering aan de hoge kant is voor uw afnemer. 

Samenwerken met Hiltermann Lease betekent dat u voor dit soort vragen een specialist inschakelt, een specialist met passie voor financiering én ondernemen. Wij beoordelen kredietwaardigheid snel en volledig, zodat u uw klanten meteen de hand kunt schudden. 

 

De voordelen van Vendor Lease:Vier keer slagvaardig ondernemen met Hiltermann Lease:


1  Uw klanten financiering aanbieden

De deal is zo goed als beklonken, maar uw klant twijfelt over de haalbaarheid van de investering? Samen met Hiltermann Lease kunt u direct financiering aanbieden, terwijl u het debiteurenrisico naar ons verlegt. Het is zelfs mogelijk om dit vanuit uw eigen merknaam te doen.


2  Snel en persoonlijk

Wij bieden u al binnen enkele uren uitsluitsel over de kredietwaardigheid. Heeft u of de klant vragen over de financiering of aanvullende mogelijkheden, dan staan wij u meteen te woord.


3  Alle leasevormen, ook operationeel

U bepaalt samen met uw klant de ideale leasevorm. Dit kan alleen de financiering van een machine zijn, maar ook een volledig pakket waarbij service, onderhoud en/of verbruik zijn inbegrepen. Zo kan een reinigingsmachine letterlijk voor een vast leasebedrag per schoonmaakbeurt aangeboden worden.


4 Online leasecalculator voor uw website

Wij leveren u een online leasecalculator voor uw website. Uw bezoekers kunnen zo zelf het leasetarief al berekenen. Zodra zij een offerte bij u opvragen, gaat deze automatisch ook meteen bij Hiltermann Lease  door de kredietcheck. Zo kunt u dezelfde dag nog terug bellen met een akkoord.