Besluitvorming aanvragen versnellen met ACTICO

Hiltermann Lease x ACTICO

header image

Hiltermann Lease Groep heeft een baanbrekende stap gezet om de tijd, die nodig is om te beslissen over leaseaanvragen, aanzienlijk te verkorten. Met het nieuwe ACTICO Credit Risk Platform wil de toonaangevende aanbieder van autoleaseproducten een revolutie teweegbrengen in zijn dienstverlening aan het MKB en nieuwe normen stellen voor efficiëntie in de sector.

Hiltermanns cloud-native en zeer configureerbare ACTICO Credit Risk Platform, dat is gebaseerd op Salesforce™, zal hen in staat stellen flexibel te reageren op marktkansen en hun bedrijfsactiviteiten efficiënt te plannen door snelle financieringsbeslissingen te nemen. Hiltermann zet verdere stappen in de richting van de end-to-end digitalisering van het gehele aanvraagproces en ook een volgende stap met ACTICO, wiens Credit Decision Platform Hiltermann al gebruikt om zijn kredietrichtlijnen te automatiseren.

Modern cloudplatform maakt de snelst mogelijke leasing voor MKB-klanten mogelijk.

"ACTICO is een competente en ervaren partner voor softwareoplossingen. Dit is een van de redenen waarom we de toekomst van onze risicoprestaties vorm willen geven. We kunnen de ACTICO-oplossingen volledig aanpassen aan onze behoeften: dataverbindingen, workflows en gebruikersinterfaces kunnen flexibel configureren, terwijl er ook een uitgebreide set standaardcomponenten beschikbaar is. Met dit zeer moderne technologiepakket kunnen we onze klanten nog snellere, eenvoudigere en flexibelere leasingoplossingen bieden", legt Petra Jansen op de Haar, COO bij Hiltermann Lease Group uit.

Van aanvraag tot toewijzing: ACTICO Credit Risk Platform harmoniseert leasing aanvraagprocessen

Het ACTICO Credit Risk Platform orkestreert de verschillende stappen van de kredietrisicobeoordeling die nodig zijn om een leasecontract aan te vragen en af te sluiten. Het platform wijst de applicatie toe aan specifieke workflows, verzamelt gegevens van interne en externe bronnen en berekent initiële validatieregels. Vervolgens worden bedrijfsinterne beleidsregels en scores, ondersteund door data van derden, gebruikt om de risicostructuur van de opdracht te beoordelen. Als de aanvraag wordt goedgekeurd, worden contractdocumenten aangemaakt met behulp van moderne tools voor elektronische handtekeningen. Het proces coördineert de middelen van Hiltermann, haar klanten en mogelijke tussenpersonen.

Hiltermann Lease Groep breidt haar concurrentiepositie op de leasingmarkt verder uit

De investering in ACTICO's software-as-a-service-oplossing voor kredietrisicobeheer onderstreept Hiltermanns toewijding aan voortdurende verbetering en innovatie. Door de beslissingstijden te versnellen, verbetert het bedrijf zijn aanbod en versterkt het zijn reputatie als toonaangevende aanbieder van leasingdiensten.