Vacatures

Hieronder tref je de vacatures die momenteel beschikbaar zijn bij Hiltermann Lease:Medewerker Onderhoud


Teammanager Contractbeheer & Operations

Acquisitie nav. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.Nieuwe vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor onze vacature-service, je krijgt dan een email zodra wij een nieuwe vacature hebben.

We gebruiken je gegevens alléén om je op de hoogte te brengen van nieuwe vacatures. Elke email bevat een knop om je weer af te melden. Open sollicitatie

Is er geen passende vacature beschikbaar, maar kunnen wij eigenlijk niet om jou heen? Echte talenten zijn altijd welkom bij Hiltermann Lease. Pas jij uitstekend in onderstaand profiel en heb je een sterke motivatie om ons op jouw werkterrein vooruit te helpen? Laat het ons via sollicitatie@hiltermannlease.nl weten!


Stages

Ben jij op zoek naar een inspirerende stageplek en heb je een goede motivatie om je stage juist bij ons te lopen?

Meld je dan aan via sollicitatie@hiltermannlease.nl en we gaan kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bedrijfsprofiel Hiltermann Lease Groep

Hiltermann Lease Groep is een leasemaatschappij gericht op het midden- en kleinbedrijf in Nederland. Wij beheren een portefeuille van ruim 40.000 leasecontracten, waardoor wij ons scharen bij de top 10-autoleasemaatschappijen van Nederland. Hiltermann Lease Groep heeft een balanstotaal van circa 550 miljoen euro en een jaarlijkse omzet van circa 190 miljoen euro. Hiltermann Lease Groep is de laatste jaren succesvol gegroeid en de verwachtingen voor de toekomst zijn positief.

Hiltermann Lease Groep werd opgericht in 2004 en is gevestigd in Hoofddorp. Wij werken momenteel met een team van ruim 100 medewerkers.