Nieuwe Skoda-vloot voor AREPA Inspexx

Een feestelijke middag bij AREPA Inspexx in Amersfoort. In samenwerking met Pouw Apeldoorn levert Hiltermann Lease in één klap een nieuwe vloot van maar liefst 10 Skoda Fabia’s af. De auto’s zijn bestemd voor de technische medewerkers van AREPA Inspexx, die hun werk hoofdzakelijk op locatie doen en veel kilometers maken.


Adjunct directeur Ronald van Overbeek nam de auto’s namens AREPA Inspexx in ontvangst. “Voor onze mensen is het prettig dan ze nu de beschikking krijgen over een goede auto met voldoende laadruimte. Ze hebben meestal een flinke gereedschapskist en ook nog meetapparatuur bij zich, met deze Fabia’s kunnen ze dat ook goed kwijt achterin.”


Ook voor Harry Vos van Hiltermann Lease is deze aflevering een mooi moment. “Tien auto’s tegelijk bij één relatie doen wij ook niet elke dag. Ik vind het vooral ook mooi dat deze aflevering bij Arepa Inspexx plaats vindt, omdat we nu al 18 jaar zaken met elkaar doen. We hebben een goede band, op basis van wederzijds vertrouwen, en dat moet je altijd koesteren.”