Nieuws van Hiltermann lease

10 sep
Lees verder
Hiltermann Lease sponsort BNR's "Zakendoen"

Hiltermann Lease is met ingang van september sponsor van het programma Zakendoen op Business Nieuws Radio (BNR). "Zakendoen is echt een programma vóór en dóór ondernemers, een perfecte match", weet directeur Michel Akerboom van Hiltermann Lease. "Met deze partnership richten we ons samen met BNR volledig op ondernemend Nederland."

03 sep
Lees verder
Reclamecampagne live!

Wij werken inmiddels al weer drie maanden vanuit onze nieuwe naam Hiltermann Lease. Zowel intern als bij onze klanten lijkt Hiltermann Lease in korte tijd al helemaal ingeburgerd.
Om er zeker van te zijn dat ook de rest van ondernemend Nederland ons weet te vinden, is de kans groot dat u Hiltermann Lease komende maand bij het tanken en op grote billboard langs de snelweg tegenkomt. 

12 jul
Lees verder
Beste Onderhoud in Q2 bij Svala Auto in Lijnden

Svala Auto in Lijnden is met een gemiddelde score van 8,5 uitgeroepen tot beste Onderhoudsteam van het 2e kwartaal. Deze cijfers zijn afkomstig uit het leaserijdersonderzoek van Hiltermann Lease, dat doorlopend wordt uitgevoerd onder berijders die met schade of voor onderhoud bij een autobedrijf zijn geweest.


13 mei
Lees verder
De Mitsubishi Eclipse Cross

U mag weten, mijn hart maakte wel een sprongetje. De Japanners van Mitsubishi maken niet snel een nieuw model. Maar zie nu hier: de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross! En hij mag er wezen…!

24 apr
Lees verder
Onderhoudsprijs Q1 naar Cluistra Nieuwegein

De beste garageservice is in het eerste kwartaal van 2018 geleverd door het team van Cluistra in Nieuwegein. Althans, volgens de berijders van Hiltermann Lease, die het onderhoud bij deze Hyundai/Mazda-dealer gemiddeld met een 8,5 beoordeelden.