Nieuws van Hiltermann Lease

04 jun
Lees verder
Thuiswerken: houdt u ook uw leaseauto in vorm?

De afgelopen maanden is het autoverkeer aanzienlijk afgenomen en ook uw auto zal (veel) minder gereden hebben. Sommige auto’s hebben helemaal geen kilometers meer gemaakt en dit kan gevolgen hebben voor allerlei onderdelen van de auto. Om straks weer zonder problemen de weg op te gaan, geven wij u graag een aantal tips.

28 mei
Lees verder
Het nieuwe omslagpunt: EV of benzine?

De gedachte dat elektrische auto's niet alleen duurzaam, maar ook erg duur zijn, blijft boven de markt hangen. We rekenden dit eens voor u door met een gangbare middenklasser, de Kia Niro.
Wat blijkt? Vanaf 26.400 kilometer verslaat de Niro-EV op grond van totale kostenplaatje zijn benzine-broertje.

06 mrt
Lees verder
Auto van het Jaar 2020: Peugeot 208

"Al bij de presentatie van de 208 had ik meteen een crush op deze auto. De voorkant is enorm stoer door de inbreng van de ‘tanden’ en de subtiele spoiler aan de achterkant geeft hem echt een sportieve look..."

25 feb
Lees verder
Mazda CX-30 Skyactiv-X: Compact & Compleet

Met de CX-30 wil Mazda haar plek opeisen in het steeds drukkere segment van compacte SUV’s. De zelf ontwikkelde Skyactive-motor zou het verschil met de concurrenten moeten maken, maar de échte aantrekkingskracht blijkt in de praktijk minder ingewikkeld van aard. 

05 dec
Lees verder
Toyota Corolla Hybrid: “Strak design & strak sturen”

 De allereerste Corolla rolde al meer dan 50 jaar geleden bij Toyota van de band. Vanwege een stoffige reputatie sneuvelde de modelnaam in 2006 in veel landen, waaronder Nederland. Ook als ‘Auris’ verkocht de middenklasser prima, maar voor de nieuwste generatie grijpt Toyota ook bij ons weer terug op het oude, vertrouwde ‘Corolla’.

29 nov
Lees verder
Nieuwe Skoda-vloot voor AREPA Inspexx

Een feestelijke middag bij AREPA Inspexx in Amersfoort. In samenwerking met Pouw Apeldoorn levert Hiltermann Lease in één klap een nieuwe vloot van maar liefst 10 Skoda Fabia’s af.

25 okt
Lees verder
Wees zuinig op uw banden

Menig bestuurder kijkt zelden goed naar zijn banden, maar dit rubber is wel een van de belangrijkste onderdelen van de auto. De banden hebben direct invloed op uw veiligheid en rijcomfort. Bovendien zorgen te zachte banden voor een een flinke, verborgen kostenpost. Waar kunt u zelf gemakkelijk op letten als het op uw banden aankomt?

15 okt
Lees verder
Ga op pad met 'automodus'

Gisteren kwam in het nieuws dat het aantal ongevallen in de afgelopen 5 jaar meer dan verdubbeld is. Als belangrijkste oorzaak wordt het toenemende gebruik van de smartphone in de auto aangewezen.

10 okt
Lees verder
Wat doen zomer- en winterbanden met uw remweg?

Elk voor- en najaar sporen wij u aan om op tijd een afspraak te maken voor de bandenwissel. Ook op feestjes is het een veel besproken onderwerp: heeft het wel zin om elke keer van banden te wisselen? Uit veiligheidsoogpunt is het antwoord hierop absoluut: ja. 

04 okt
Lees verder
Renault Twingo: "Een frisse stadsauto"

Meerdere grote merken hebben al aangeven in Europa weinig toekomst te zien in het A-segment, dat in Nederland nog wel opvallend goed verkoopt. Ook Renault twijfelt over een opvolger voor de Twingo. Deze kleine achterwielaandrijver kreeg dit jaar wel een facelift, reden genoeg om ‘m nog eens een weekendje mee weg te nemen.