Nieuws van Hiltermann Lease

05 okt
Lees verder
Wat doen zomer- en winterbanden met uw remweg?

Elk voor- en najaar sporen wij u aan om op tijd een afspraak te maken voor de bandenwissel. Ook op feestjes is het een veel besproken onderwerp: heeft het wel zin om elke keer van banden te wisselen? Uit veiligheidsoogpunt is het antwoord hierop absoluut: ja. 

17 sep
Lees verder
De lang verwachte ID.3 van Volkswagen

 Lang verwacht en nu uiteindelijk gekomen: de volledig nieuwe ID.3 van Volkswagen. Deze bijzondere auto is al meermaals aangekondigd, maar werd niet eerder geleverd.

Nu is hij er. En maakt hij de verwachtingen waar?
Wij vroegen onze collega Joost Wymenga – teammanager marketing – om de auto en de nieuwe features te testen.

10 sep
Lees verder
De Renault Zoë zoeft prima door de stormwind

“Ik was erg nieuwsgierig naar de Zoë omdat de één er heel enthousiast over is en de ander het juist helemaal niets vindt. Ne een vol weekend achter het stuur, behoor ik tot de eerste groep. Mits ik alleen in de stad hoef te rijden”, lacht Vincent van Saase, Teammanager Kredietacceptatie bij Hiltermann Lease. 

21 jul
Lees verder
Coronamaatregelen in vakantielanden

Op vakantie gaan is een onderneming op zich, maar dit jaar zal het nog net even moeilijker zijn. Naast de gebruikelijke regels in het buitenland zijn er nu extra maatregelen getroffen waar u rekening mee moet houden. 

04 jun
Lees verder
Thuiswerken: houdt u ook uw leaseauto in vorm?

De afgelopen maanden is het autoverkeer aanzienlijk afgenomen en ook uw auto zal (veel) minder gereden hebben. Sommige auto’s hebben helemaal geen kilometers meer gemaakt en dit kan gevolgen hebben voor allerlei onderdelen van de auto. Om straks weer zonder problemen de weg op te gaan, geven wij u graag een aantal tips.

28 mei
Lees verder
Het nieuwe omslagpunt: EV of benzine?

De gedachte dat elektrische auto's niet alleen duurzaam, maar ook erg duur zijn, blijft boven de markt hangen. We rekenden dit eens voor u door met een gangbare middenklasser, de Kia Niro.
Wat blijkt? Vanaf 26.400 kilometer verslaat de Niro-EV op grond van totale kostenplaatje zijn benzine-broertje.

06 mrt
Lees verder
Auto van het Jaar 2020: Peugeot 208

"Al bij de presentatie van de 208 had ik meteen een crush op deze auto. De voorkant is enorm stoer door de inbreng van de ‘tanden’ en de subtiele spoiler aan de achterkant geeft hem echt een sportieve look..."

25 feb
Lees verder
Mazda CX-30 Skyactiv-X: Compact & Compleet

Met de CX-30 wil Mazda haar plek opeisen in het steeds drukkere segment van compacte SUV’s. De zelf ontwikkelde Skyactive-motor zou het verschil met de concurrenten moeten maken, maar de échte aantrekkingskracht blijkt in de praktijk minder ingewikkeld van aard. 

05 dec
Lees verder
Toyota Corolla Hybrid: “Strak design & strak sturen”

 De allereerste Corolla rolde al meer dan 50 jaar geleden bij Toyota van de band. Vanwege een stoffige reputatie sneuvelde de modelnaam in 2006 in veel landen, waaronder Nederland. Ook als ‘Auris’ verkocht de middenklasser prima, maar voor de nieuwste generatie grijpt Toyota ook bij ons weer terug op het oude, vertrouwde ‘Corolla’.

29 nov
Lees verder
Nieuwe Skoda-vloot voor AREPA Inspexx

Een feestelijke middag bij AREPA Inspexx in Amersfoort. In samenwerking met Pouw Apeldoorn levert Hiltermann Lease in één klap een nieuwe vloot van maar liefst 10 Skoda Fabia’s af.