Jamill van Dijk

“Hier krijg je de vrijheid”

Jamill vertelt je graag wat hij zo leuk vindt aan het werken bij Hiltermann Lease.

header image

Sinds twee en een half jaar werk ik bij Hiltermann Lease als medewerker equipment contractadministratie. Voorheen werkte ik in de hospitality-industrie en ben ik voor een nieuwe uitdaging bij Hiltermann Lease terechtgekomen. Bij Hiltermann Lease heb ik mijn customer support skills kunnen uitbreiden en toepassen in een nieuwe omgeving.

Als medewerker equipment contractadministratie heb ik een breed takenpakket, waarbij ik onder andere verantwoordelijk ben voor het opmaken en uitbetalen van contracten, inlossingen, overnames en alle bijkomende zaken. Het mooie aan mijn functie is dat ik de vrijheid krijg om mee te denken en in veel gevallen zelf beslissingen kan nemen. Dit houdt mij scherp en zorgt ervoor dat ik mijn kennis blijf verbreden.

Op de werkvloer en binnen mijn team staat goede communicatie en een gezellige werksfeer centraal. Elke dag is er een heerlijke lunch en op de vrijdag borrelen we graag met collega’s. De uitdagende werkzaamheden in combinatie met de gezelligheid tussen collega’s zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Hiltermann Lease was voor mij een leuke uitdaging en een instap in de lease-wereld. Als je op zoek bent naar een fijne werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen, dan zit je hier goed. Dus wil jij je kennis verbreden en met plezier naar je werk? Dan raad ik je aan om zeker te solliciteren.

Lees ook de verhalen van andere collega'sLees meer