Ed van der Nol

“Elke dag is anders”

Ed vertelt je graag wat hij zo leuk vindt aan het werken bij Hiltermann Lease.

header image

Sinds bijna een jaar werk ik als kredietacceptant (a.i.) bij Hiltermann Lease. Hier kan ik mijn exacte denkwijze en mijn creatieve kant vanuit de muziek en het theater goed combineren.

Als kredietacceptant beoordeel ik aanvragen voor de financiering van auto’s van kleinere en grotere ondernemingen. Het aantal aanvragen bij Hiltermann Lease is enorm toegenomen en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Toch proberen we de teamspirit en energie altijd hoog te houden. Samen met het team zetten we ons in om kwaliteit te leveren. En dat gaat eigenlijk heel goed!

Wat ik fijn vind aan Hiltermann Lease is dat het een bedrijf is dat ruimte zoekt in de markt om te groeien, maar tegelijkertijd als een sociaal bedrijf fungeert. Verbinding maken met klanten en met je collega’s staat centraal. Ik geloof dat dit de grootste kracht van mensen kan zijn, maar het kan ook heel makkelijk de andere kant opgaan. Daarom is het belangrijk dat daar binnen de organisatie aandacht voor is.

Bij Hiltermann is elke dag anders. Als je van hard werken en leren houdt, is dit de perfecte plek om te groeien. Ben je op zoek naar teamspirit en hoge energie? Solliciteer dan zeker bij Hiltermann.

Lees ook de verhalen van andere collega'sLees meer