Voordelen en leasevormen voor starters

Leasen voor starters

header image

Kan ik als startende ondernemer leasen? Deze vraag wordt vaak gesteld. Bij Hiltermann Lease willen we elke ondernemer de beste leaseoplossing bieden, ook voor startende ondernemers. In deze blog vertellen we over welke voordelen en leasevormen er zijn voor jou als startende ondernemer.

Voordelen van leasen

Als startende ondernemer wil je jouw onderneming laten groeien, met de bijkomende grote investeringen die gedaan ‘moeten’ worden, wordt dit lastiger gemaakt. Door te kiezen om te leasen, in plaats van kopen, kan je het overgebleven kapitaal in andere delen van jouw onderneming investeren.

Bij Hiltermann Lease zoeken wij altijd naar de beste leaseoplossing voor jou als ondernemer, van autolease tot financieren. We hebben een ruim aanbod in auto’s met verschillende leasemogelijkheden en we financieren (bijna) alles met een serienummer, zo kan jij als startende ondernemer blijven groeien.

Auto leasen als zzp’er

Wil je als zzp’er een auto leasen? Er zijn een aantal verschillende leasevormen om een auto te leasen:

1. Financial lease

Wil je optimaal profiteren van belastingvoordelen zoals investeringsaftrek? Met financial lease betaal je een vast bedrag per maand aan rente en aflossing. Ook ben je economisch eigenaar van de leaseauto, hierdoor staat de leaseauto bij je op de balans.

2. Operational lease

Naast financial lease is ook operational lease een optie. Bij operational lease betaal je een vast bedrag per maand. De leaseauto komt niet op je balans. Hierdoor heb je meer financieringsruimte voor jouw onderneming.

3. Shortlease

Voor kortere periodes, is shortlease de beste optie. Dit is een combinatie van huren en leasen, waarbij je van beide de voordelen ervaart. Als je voor shortlease kiest, kan je zelf de looptijd en het aantal kilometers kiezen voor het contract.

Blog image

Uitgelicht

Blog

22 februari 2023

Waarom shortlease een slimme keuze is voor zzp’ers

Heb jij als ZZP'er regelmatig opdrachten waarvoor je wat verder weg moet? Of het OV niet optimaal aansluit? Shortlease kan voor jou een slimme keuze zijn!

Lees hier meer

Ontdek wat er voor jou mogelijk is

Wil je meer weten? Neem gemakkelijk en snel contact op! Samen kijken we wat het beste bij jou past en wat jouw mogelijkheden zijn

Meer Hiltermann Lease?

Nog niet uitgelezen over Hiltermann Lease? Volg ons op Instagram, Facebook & LinkedIn en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!