De juiste service voor wagenparkbeheerder én leaserijder 

Hiltermann Lease  is dé mobiliteitspartner met persoonlijke aandacht voor klanten en berijders. Dit doen wij door het in kaart brengen van de mobiliteitsbehoefte en deze in te vullen met innovatieve producten en een gegarandeerde dienstverlening.


Onder aan de streep de beste service

Wij willen onze klanten én berijders maximale dienstverlening en zekerheid bieden. Dat begint al bij een offerte, waarin wij altijd een volledig servicepakket meenemen. Wij sluiten graag uit dat u achteraf tegen een vervelende verrassing aanloopt, ook als we daarmee niet de allerscherpste zijn. Onder aan de streep verdient u de beste service.

Een goede leasepartner zorgt dat u op uw mobiliteit kunt vertrouwen, daarom staat transparantie voorop. Bij Hiltermann Lease zijn we helder over wat we leveren en welk tarief daarbij hoort. Bestelt u winterbanden bij een leaseauto, dan is dat niet één setje, maar gewoon goede A-merk banden tijdens de gehele leaseperiode. Ook in die details willen wij het verschil maken.


Altijd contact met mensen die uw wagenpark kennen

Wij kiezen bewust voor een stevige bezetting op de binnendienst, zo krijgt iedereen in dit team de ruimte om klanten echt te kennen. U heeft bij Hiltermann Lease een eigen accountmanager én een vaste binnendienstmedewerker. Zo heeft u altijd contact met mensen die uw wagenpark kennen en u gericht willen adviseren.

Diezelfde mensen zorgen ook dat uw leaserijders optimaal bediend worden. Zo kunnen wij de auto bij onderhoud op de werklocatie ophalen en weer afleveren. Ook adviseren wij actief over bijvoorbeeld veiligheid, verbruik en fiscale zaken. Wij merken dat het goed informeren van berijders gewaardeerd wordt en bovendien de wagenparkbeheerder ontlast. 


De Wagenparkmonitor

Met de Wagenparkmonitor bieden wij u een unieke oplossing om, samen met u, uw wagenpark te optimaliseren en kosten te beheersen. Met dit online beheersysteem heeft u altijd gemakkelijk inzicht in uw wagenpark en het rijgedrag van uw medewerkers.


De Wagenparkmonitor: in één oogopslag een goed beeld van uw wagenpark


Bekijk in één oogopslag onder meer:

Met de Wagenparkmonitor vraagt u op elk gewenst moment real-time rapportages op. Zo kunt u uw berijders actief bijsturen. Ook uw accountmanager houdt de Wagenpark-monitor scherp in de gaten en gaat graag met u om tafel om de resultaten te beoordelen.
Heeft u nog geen login of bent u deze kwijt? Vraag deze hieronder direct aan.


Naar wagenparkmonitor 


Login aanvragenOnline Calculeren

U kunt berijders ook zelf een auto samen laten stellen, volledig binnen de kaders van uw autoregeling. Met Online Calculeren van Hiltermann Lease worden randvoorwaarden als maximale prijs, merken of kleuren vooraf ingesteld.

Zo selecteert de berijder zelf de ideale auto, inclusief gewenste opties. Online Calculeren toont uw medewerkers bovendien meteen de fiscale waarde, bijtelling en een eventuele eigen vaste bijdrage van de gekozen auto. Bent u akkoord met de keuze, dan kan de auto vanuit Online Calculeren zelfs rechtstreeks besteld worden.


Naar online calculeren