Deze vacature is gesloten, bekijk hier het actuele overzicht


Teammanager ( TM ) Contractbeheer & Operations

Functieomschrijving

De TM is verantwoordelijk voor het gehele proces van de afdelingen Operations & Contractbeheer. De TM biedt zijn/haar mensen een duidelijk kader, coacht hen in het behalen van hun doelstellingen en bewaakt de voortgang en het uiteindelijke resultaat. Daarnaast is de TM voortdurend gericht op het kritisch analyseren van het gehele proces en het verbeteren en efficiënter inrichten van tal van werkwijzen en processen.

 

De TM neemt deel aan de maandelijkse afdeling overstijgend (TM)overleg en levert zijn/haar input voor het verbeteren van afdeling overstijgende processen samen met andere Team Managers. De TM vertaalt ontwikkelingen, ideeën en analyses in een jaarplan met onderliggende projecten, is budgetverantwoordelijk, draagt zorg voor continue ontwikkeling en verbetering van de afdeling en is uiteindelijk verantwoordelijk voor alle resultaten van zijn/haar team.


Hoofdtaken


Functie-eisen


Wat kun je van ons verwachten?


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen door je CV en motivatie (-brief of –video) te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Wil je eerst nog meer informatie? Ruud van der Star kan je alles vertellen over de functie. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3923.