Deze vacature is gesloten, bekijk hier het actuele overzichtMedewerker Contractadministratie (32 – 40 uur)

Functieomschrijving

In de dynamische functie van "Medewerker  Contractadministratie" ben je, samen met je directe collega’s, verantwoordelijk voor de opmaak van contracten, compleet maken van lease- en financieringsdossiers en de verwerking van de administratieve en financiŽle handelingen van de lease- en financieringscontracten. 


Binnen de afdeling  Contractadministratie heb je contact met leveranciers en intermediairs. Je bent verantwoordelijk voor de volledigheid van de contracten en documenten. Daarnaast zorg je voor een secure verwerking in het leasepakket (Carwise). Vanzelfsprekend werk je nauwkeurig en heb je een analytisch vermogen.

Je vindt het een uitdaging om daarnaast de digitale processen vorm te geven en zo mee te werken aan een maatschappelijk verantwoorde onderneming waarbij je met een brede interesse in administratieve en financiŽle systemen klanten begeleid in deze processen en fungeert als vraagbaak.


Intern werk je nauw samen met je collega’s van Commercie, Debiteurenbeheer en Acceptatie en lever je een bijdrage aan het optimaliseren van interne processen en indien nodig verricht je afdeling overschrijdend werk.
Je rapporteert aan de Teamleider Contractadministratie.


Functie-eisen

• Een afgeronde MBO-opleiding  Administratief/financieel, minimaal niveau 4;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Een klant- en servicegerichte instelling;
• Oog voor detail en een kritische instelling;
• Affiniteit voor cijfermatige verhoudingen;
• Je kunt goed in teamverband en stressbestendig werken;
• Gevoel voor automatisering en gedegen kennis van MS Excel en MS Word.
• Je werkt oplossingsgericht binnen de processen

Wat bieden we?

Een marktconform salaris, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een open cultuur met een prettige werksfeer met enthousiaste collega’s, die willen bouwen aan het verdere succes van ons bedrijf.  Wil je doorgroeien? Daar hebben wij oog voor en kijken op termijn graag naar jouw mogelijkheden.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan meteen door je CV ťn je bondige motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Een sollicitatie zonder motivatiebrief wordt niet in behandeling genomen. 

Wil je eerst nog meer informatie? Samantha Luttje kan je alles vertellen. Samantha is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3922.