Deze vacature is gesloten, bekijk hier het actuele overzicht


Junior Kredietacceptant

Functieomschrijving 

Als junior kredietacceptant ben je, samen met je directe collega’s, verantwoordelijk voor het beoordelen van alle zakelijke lease- en financieringsaanvragen voor zowel equipment als auto’s. Hiervoor maak je gebruik van het interne acceptatiebeleid en de verschillende kredietinformatiesystemen om tot een verantwoorde afweging te komen van de financiŽle risico’s voor de organisatie. Daarnaast is een grote dosis gezond verstand onmisbaar.


Je bent sparringpartner voor de onafhankelijke tussenpersoon en de interne commerciŽle afdelingen. Het doel is het maximale rendement uit de kredietaanvragen te halen, uiteraard altijd goed het risico in het oog houdend vanuit je functie als junior kredietacceptant.
Intern werk je nauw samen met je collega’s van contractbeheer, debiteurenbeheer en commercie. Je levert je bijdrage aan het optimaliseren van interne processen en indien nodig verricht je afdeling overschrijdend werk.


Functie-eisen


Wat bieden we jou?

Een marktconform salaris, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een open cultuur met een prettige werksfeer met enthousiaste collega’s, die willen bouwen aan het verdere succes van ons bedrijf. Daar hebben wij oog voor en kijken op termijn graag naar jouw mogelijkheden.

Enthousiast?

Solliciteer dan meteen door je CV en je bondige motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Wil je eerst nog meer informatie? Ewoud Sneep kan je alles vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3912.