Deze vacature is gesloten, bekijk hier het actuele overzicht


Junior Commercieel Adviseur


Functieomschrijving

Als Commercieel adviseur ben je, samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor het beheer van dealers en intermediairs, onderhoud je contacten en zorg je voor een snelle afwikkeling van vragen. Daarnaast benader je de dealers en intermediairs proactief en bouw je een band met ze op


Intern werk je nauw samen met je directe collega’s en collega’s van de afdelingen Kredietacceptatie, Debiteurenbeheer en Contractadministratie.

Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van interne processen en je bent bereid om afdeling overschrijdend werk te verrichten.

Je leidinggevende is de Teamleider Dealerdesk.


Functie-eisen

 

Wat bieden we?

Je gaat aan de slag in een enthousiast team, dat een zichtbare bijdrage levert aan de groei en het succes van Hiltermann Lease. Wij zorgen er elke dag voor dat we in een prettige werksfeer onze doelen realiseren.
Wij bieden je een marktconform salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Laat jij zien dat je méér in je mars hebt, dan kunnen wij je ook de ruimte bieden om door te groeien.


Enthousiast?

Stuur dan je cv én een bondige motivatiebrief naar sollicitatie@hiltermannlease.nl, ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Wij nemen alleen volledige sollicitaties in behandeling.


Wil je meer weten over deze functie? Michel Griekspoor kan je er als Teamleider Dealerdesk alles over vertellen. Michel is bereikbaar via telefoonnummer 088 554 3947.