Medewerker Debiteurenbeheer (32-40 uur)

Wat ga je doen?

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de performance van je team, in de meest brede zin van het woord. Jij richt je op het tijdig, correct en volledig uitvoeren van debiteurenbeheer. Enerzijds werk je zelfstandig, maar anderzijds zet je in teamverband resultaten neer. De afdeling wil de komende jaren een verbeterslag maken op het gebied van professionaliteit en communicatie. Je hebt hierin een belangrijke uitvoerende rol waarin je proactief optreedt en met verbetervoorstellen komt. Ervaring op dit punt zet je graag in.


Het team

Het team bestaat, inclusief jou, uit vijf collega’s. Jullie gezamenlijk doel? Zorgen dat het openstaande saldo zo laag mogelijk blijft. Ruimte om samen te lachen is er natuurlijk ook. De open cultuur is kenmerkend voor het team. Jullie weten exact wat jullie aan elkaar hebben. Zou jij in een bepaalde situatie een andere beslissing nemen, dan spreek je elkaar hierop aan. Zo breng je niet alleen jezelf, maar ook het team naar een hoger niveau. 


Wat breng je mee?

Als Medewerker Debiteurenbeheer weet je snel een situatieschets te maken van het betalingsprobleem, om van daaruit een oplossing te vinden die leidt tot betaling. In elk klantgesprek weet je gemakkelijk de juiste toon te vinden. Dit helpt je het gesprek vlot richting het gewenste einddoel te brengen.


Verder vragen wij:


Wat krijg je ervoor terug?

Een werkplek in een nieuw modern pand, dat is voorzien van een verstelbaar bureau en goed daglicht. Hiltermann Lease is volop in ontwikkeling en wil vooruit. Laat je zien dat jij dat ook wil, dan liggen er voor jou volop kansen en mogelijkheden. 

 

Wat wij jou verder bieden:


Meer weten of direct solliciteren?

Help jij samen met ons Hiltermann Lease verder groeien en professionaliseren? Laat het ons weten en solliciteer vóór 15 juni 2020 op de functie van Debiteurenbeheerder door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen over de vacature? Bel gerust met Vincent van Saase, Teammanager Risk, via 088-5543843. Je CV inclusief motivatiebrief waarom jij de beste kandidaat bent, stuur je naar sollicitatie@hiltermannlease.nl

 

Terug naar Vacatures