Deze vacature is gesloten, bekijk hier het actuele overzicht


Medewerker Debiteurenbeheer (40 uur)

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s richt jij je op het tijdig, correct en volledig uitvoeren van het volledige proces van debiteurenbeheer. Enerzijds werk je zelfstandig, anderzijds zet je in teamverband resultaten neer. Je kiest bewust voor je communicatiewijze, soms juist schriftelijk en heel vaak pak je de telefoon. Dat betekent dat je communicatieve vaardigheden goed én aantoonbaar ontwikkeld zijn. Je blijft in overleg met onze klant om tot een goede betaalregeling te komen en je zorgt er zo voor dat de openstaande posten zo laag mogelijk blijven. 


Wat vragen we van jou?


Wat bieden we jou?

Een goed salaris inclusief een goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben we een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage voor de werknemer, zo houd je een hoger netto bedrag over. Ook hebben we een goede private leaseregeling. Je krijgt 28 vakantiedagen en je komt te werken in een bedrijf met een open cultuur met enthousiaste collega’s die willen werken aan het verdere succes van het bedrijf. Heb jij het in je om door te groeien? Ook daar hebben wij oog voor en kijken graag samen met jou hoe we gezamenlijk verder kunnen groeien. 


Ben je enthousiast?

Daar zijn we blij mee. Laat ons dat dan weten en mail jouw motivatie aangevuld met je CV naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk. Tessa is bij ons personeelsfunctionaris en begeleidt het wervingstraject van A tot Z.
Wil je eerst nog meer informatie? Vraag alles wat je wilt weten over deze functie aan Ewoud Sneep, Manager Risk. Hij kan je er namelijk alles over vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 55 43 900

 

Terug naar Vacatures