Deze vacature is gesloten, bekijk hier het actuele overzicht


Commercieel Adviseur

Functieomschrijving

Als Commercieel Adviseur ben je, samen met je directe collega’s, de belangrijkste schakel tussen onze accountmanagers en intermediairs/dealers. Hierbij zorg je ervoor dat deze partijen enthousiast worden en blijven over de dienstverlening van Hiltermann Lease door flexibel te zijn, snel te schakelen, te ontzorgen en een betrouwbare partner te blijken. Daarnaast stel je samenwerkingsovereenkomsten op en beheer je bestaande relaties. 


Als Commercieel adviseur ben je, samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor het beheer van dealers en intermediairs, contacten onderhouden en snelle afwikkelingen van vragen. Daarnaast benader je de dealers en intermediairs proactief en bouw je een band met ze op.

Intern werk je nauw samen met je directe collega’s en collega’s van de afdelingen Kredietacceptatie, Debiteurenbeheer en Contract- en Verkoopadministratie.
Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van interne processen en je bent bereid om afdeling overschrijdend werk te verrichten.
Je leidinggevende is de Teamleider Dealerdesk.


Functie-eisen


Wat bieden we?

Een prettige werksfeer met enthousiaste collega’s en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Door de structuur en ambitie van de organisatie kun je je verder ontwikkelen en doorgroeien binnen Hiltermann Lease.


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen door je CV en je bondige motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Een sollicitatie zonder motivatiebrief wordt niet in behandeling genomen. 

Wil je eerst nog meer informatie? Max Kortekaas (manager Marketing & Sales) kan je alles vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3953.