Deze vacature is gesloten, bekijk hier het actuele overzicht


Schade Adviseur

Functieomschrijving

In de functie van Schade-adviseur ben je, samen met je directe collega’s, verantwoordelijk voor de afhandeling van alle voorkomende schadegevallen en de administratieve afwikkeling hiervan. Je hebt hierbij veel contact met berijders, verzekeraars, schade-experts en schadeherstelbedrijven en beoordeel en fiatteer je de schadeaanvragen. Daarbij onderhandel je met schadeherstelbedrijven over het schadeherstel en draag je zorg voor het tijdige herstel. Tevens controleer en verwerk je de reparatiefacturen. Vanzelfsprekend hierbij is een nauwkeurige en analytische werkhouding onmisbaar.


Intern werk je nauw samen met je collega’s van Reparatie/Onderhoud en Contractbeheer en vind je het een uitdaging om daarnaast de (digitale) processen vorm te geven en hierin actief mee te denken waardoor je zo meewerkt aan een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Je rapporteert aan de manager Contractbeheer en Operations.


Functie-eisen


Wat bieden we?

Een prettige werksfeer met enthousiaste collega's en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Door de structuur en ambitie van de organisatie kun je je verder ontwikkelen en groeien in je carrière.

 

Enthousiast?

Solliciteer dan meteen door je CV en je bondige motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Wil je eerst nog meer informatie? Ruud van der Star kan je alles vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3923.