Support Medewerker ICT - Applicatiebeheerder

Functieomschrijving

Als Support Medewerker ICT – Applicatiebeheerder heb je een dubbelfunctie (50/50) binnen Hiltermann Lease. Je ondersteunt de 1e lijns Support Medewerker bij het incident & change management. Je zorgt dat deze meldingen geregistreerd en opgelost worden. Soms doe je dit zelf, soms met een directe collega en soms wijs je de melding toe aan een externe leverancier en volgt dit op. Uiteraard zorg je dat de interne klant op de hoogte gehouden wordt.


Als Applicatiebeheerder ondersteun je de Functioneel Applicatiebeheerder bij het beheren van diverse applicaties en de integraties tussen de verschillende applicaties. Na een aanloopperiode, ken je de applicaties van haver tot gort en blijf je op de hoogte van ontwikkelingen binnen- en buiten de organisatie om zodoende de applicaties optimaal te laten functioneren.

Je komt te werken op de afdeling Informatie Management binnen Hiltermann Lease. Hier werken en bouwen we aan de toekomst van Hiltermann Lease.


Hoofdtaken


Kom jij meebouwen?


Jouw specificaties


Wat leveren wij?


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen door je CV en motivatie (-brief of –video) te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Wil je eerst nog meer informatie? Ewoud Sneep kan je alles vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3912.