Medewerker Sales Support Equipment


Wat ga je doen?

Als medewerker “Sales Support Equipment” ga je aan de slag op ons kantoor in het Equipment team, waar je te maken krijgt met een mix van bestaande relaties én prospects. Je onderhoudt op allerlei manieren contact met hen, zowel proactief als reactief, met als doel een hoge mate van klanttevredenheid en het afsluiten van lease-overeenkomsten. Je zorgt voor een snelle beantwoording van al hun vragen en je bent hun vaste aanspreekpunt. Intern werk je nauw samen met je directe collega’s en je collega’s van de afdelingen Kredietacceptatie en Contractadministratie.



Wat vragen wij van jou?

Je bent een commercieel talent die voor alles de klant centraal stelt. Dienstverlening staat bij jou hoog in het vaandel en je weet een stevige band op te bouwen én te onderhouden met bestaande relaties. 


Je bent resultaatgericht en je hebt voldoende en aantoonbare ervaring opgebouwd om het maximale resultaat te realiseren. Je bent communicatief goed onderlegd, zowel mondeling als schriftelijk, je hebt (aantoonbaar) HBO-denkniveau en je bent in het bezit van een commerciële opleiding, zoals bijvoorbeeld commerciële economie. 


Je bent een slagvaardig type en je voelt je thuis in een dynamisch team. Daarbij weet je goed om te gaan met de brede verantwoordelijkheden die deze functie met zich meebrengt.

Wat bieden we jou?


Ben jij enthousiast?

Daar zijn we blij mee. Laat ons dat dan weten en mail jouw motivatie aangevuld met je CV naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk. Tessa is onze personeelsfunctionaris en begeleidt het wervingstraject van A tot Z. Wil je eerst nog meer informatie? Vraag alles wat je wilt weten over deze functie aan Kilian van Dijk, Teammanager Equipment. Hij kan je er namelijk alles over vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 554 3900.