Medewerker Verkoopadministratie (16 – 40 uur)

Functieomschrijving

In de functie op verkoopadministratie ben je, samen met je directe collega’s, verantwoordelijk voor de opmaak van contracten, compleet maken van de dossiers en door snel te schakelen de contracten dezelfde dag nog bij de klant te hebben.


Binnen verkoopadministratie heb je hierbij veel, vooral telefonisch, contact met leveranciers, intermediairs en klanten en ben je verantwoordelijk voor de volledigheid van de contracten en documenten. Daarnaast zorg je voor een secure verwerking naar het leasepakket (Carwise). Vanzelfsprekend hierbij is een nauwkeurige en analytische werkhouding onmisbaar.


Je vindt het een uitdaging om daarnaast de digitale processen vorm te geven en zo mee te werken aan een maatschappelijk verantwoorde onderneming waarbij je met een brede interesse in administratieve en financiŽle systemen klanten begeleid in deze processen en fungeert als vraagbaak.
Intern werk je nauw samen met je collega’s van Commercie en lever je een bijdrage aan het optimaliseren van interne processen en indien nodig verricht je afdeling overschrijdend werk.


Je rapporteert aan de manager Commercie.


Functie-eisen

• Een afgeronde MBO opleiding administratief/financieel;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Een klant- en servicegerichte instelling;
• Oog voor detail en een kritische instelling;
• Affiniteit voor cijfermatige verhoudingen;
• Je kunt goed in teamverband en stressbestendig werken;
• Gevoel voor automatisering en (basis)kennis van MS Excel en MS Word.
• Je werkt oplossingsgericht binnen de processen

Wat bieden we?

Een goed marktconform salaris, een prettige werksfeer met enthousiaste collega’s en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij het in je om door te groeien? Daar hebben wij oog voor en kijken op termijn graag naar jouw mogelijkheden.


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen door je CV ťn je bondige motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Een sollicitatie zonder motivatiebrief wordt niet in behandeling genomen. Wil je eerst nog meer informatie? Eelco Postma kan je alles vertellen. Eelco is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3906.