Vacature Medewerker Onderhoud

Wie zoeken wij?

Voor het beheer van onze operationele leasecontracten, zoeken wij een Medewerker Onderhoud (M/V, 40 uur). In deze functie ben je samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor het gehele proces op het gebied van onderhoud aan onze lease-, shortlease en huurauto’s. Je behandelt reparatie- en onderhoudsaanvragen en bewaakt de opvolging. Je bent kritisch en transparant in de onderhandelingen met onze leveranciers en waakt daarbij op de kosten, zonder de klanttevredenheid uit het oog te verliezen. Dat vraagt technische kennis én sterke communicatieve vaardigheden.Je vindt het een uitdaging om daarnaast de (digitale) processen daar waar nodig te verbeteren en hierin actief mee te denken.


Je direct leidinggevende is onze Teammanager Operations, die dicht bij je staat en je ondersteunt en coacht.


Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een heel goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage voor de medewerker en krijg je 28 vakantiedagen.
Wij hebben een open cultuur met een prettige werksfeer en enthousiaste collega’s, die willen bouwen aan het verdere succes van het bedrijf. Heb jij het in je om door te groeien? Daar hebben wij oog voor en kijken graag samen met jou hoe we gezamenlijk verder kunnen groeien.


Ben jij enthousiast?

Daar zijn we blij mee. Laat ons dat dan weten en mail jouw motivatie aangevuld met je CV. naar: sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk. Tessa is bij ons personeelsfunctionaris en begeleidt het wervingstraject van A tot Z.


Wil je eerst nog meer informatie? Vraag alles wat je wilt weten over deze functie aan Ruud van der Star, Manager Operations. Hij kan je er namelijk alles over vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3900.