Medewerker Customer Service Desk (fulltime)

Functieomschrijving

Als medewerker van de Customer Service Desk (CSD) ben je de spin in het web. Voor veel eerstelijns vragen en/of verzoeken van onze klanten fungeer jij hierbij als eerste aanspreekpunt. Je zorgt ervoor dat de vraagstukken en verzoeken intern worden uitgezocht en opgelost en informeert de klant hier vervolgens over. Je werkt dus nauw samen met collega’s van andere afdelingen. Op deze manier zijn wij met elkaar de klant op adequate wijze van dienst. Servicegerichtheid is hierbij prioriteit nummer één. Door als schakel op te treden tussen de klant en de verschillende afdelingen, heb je een brede expertise. CSD is om die reden niet alleen een externe servicedesk, maar fungeert ook als interne servicedesk/vraagbaak voor collega’s.


Functie-eisen


Wat bieden we?

Een goed marktconform salaris, een prettige werksfeer met enthousiaste collega's en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb jij het in je om door te groeien? Daar hebben wij oog voor en kijken op termijn graag naar jouw mogelijkheden.


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen door je CV én je bondige motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Een sollicitatie zonder motivatiebrief wordt niet in behandeling genomen. Wil je eerst nog meer informatie? Soraya Groothuis kan je alles vertellen. Soraya is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3961.