Medewerker Contractadministratie – Team Support

Voor onze afdeling Contractadministratie zijn wij op zoek naar een Supportmedewerker Contractadministratie.


Functieomschrijving:

Als Supportmedewerker Contractadministratie in ons Team Support fungeer je als spin in het web van de afdeling Contractadministratie en draag je bij aan de klanttevredenheid van Hiltermann Lease.


De afdeling Contractadministratie is verantwoordelijk voor het gehele traject tussen opmaak van de lease- of financieringsovereenkomsten tot aan de daadwerkelijke inzet en uitbetaling hiervan aan onze klant. Je kunt je voorstellen dat dit een heel zorgvuldig traject moet zijn, waarbij accuraat- en klantgericht werken de speerpunten zijn van jouw kwaliteiten.

Binnen contractadministratie is er veel contact met leveranciers, intermediairs en klanten en ben je verantwoordelijk voor de volledigheid van de contracten en documenten. Daarnaast zorg je voor een secure verwerking in ons computersysteem (Carwise).


In het team Support ben je vraagbaak, adviseur en ondersteun je de overige teams binnen Contractadministratie met complexere dossiers en bent in staat deze zelfstandig af te ronden en waar nodig bij te sturen.
Je denkt actief mee aan het verder verbeteren van de processen bent niet bang voor verandering. 

Tevens verzorg je met je collega’s van Support de verwerking van bekeuringen en ben je verantwoordelijk voor de incasso- en betaalbestanden.


Je leidinggevende is de Teammanager Contractadministratie die jou rechtstreeks aanstuurt en coacht.


Wat willen wij graag?


Wat bieden we jou?


Enthousiast geworden?

Mail dan je motivatie, aangevuld met je CV naar sollicitatie@hiltermannlease.nl. Je richt je sollicitatie aan Tessa de Klerk, zij is onze personeelsfunctionaris. Wil je meer informatie over deze functie? 

Samantha Luttje, teammanager kan je er alles over vertellen. Zij is bereikbaar via ons algemeen telefoonnummer 088 554 3900