Medewerker Contractadministratie (32 – 40 uur)

Functieomschrijving

In het Team Contractadministratie draait alles om de lease- en financieringscontracten die wij dagelijks aangaan met onze klanten. Je zorgt ervoor dat dossiers compleet zijn, de contracten goed worden opgemaakt en dat deze met alle bijbehorende gegevens correct verwerkt worden.


Je hebt hierbij veel contact met autoleveranciers en intermediairs, tussenpersonen die voor zelfstandigen en MKB’ers de leasecontracten regelen. Je bent kritisch en nauwkeurig, maar begrijpt ook dat onze klanten en leveranciers een hoog serviceniveau verwachten.


Intern werk je niet alleen veel samen binnen je eigen team, maar ook met je collega’s van Commercie, Kredietacceptatie en Debiteurenbeheer. Jouw directe aanspreekpunt is de teamleider Contractadministratie, waar je ook aan rapporteert.


Functie-eisen

• Je hebt tenminste een afgeronde opleiding MBO-4 (administratief/financieel)
• Je werkt nauwkeurig en oplossingsgericht
• Je stelt de juiste service aan klanten en leveranciers altijd centraal
• Je kunt goed samenwerken en het teambelang voorop stellen
• Je schrikt niet van tijdsdruk
• Je kent feilloos de weg in Word en Excel


Het is in deze functie een pre als je al bekend bent met ons softwarepakket Carwise. Anders maken we je hier in je eerste weken snel wegwijs in, zodat je vlot zelfstandig aan de slag kunt.


Wat bieden we?

Je gaat aan de slag in een enthousiast team, dat een zichtbare bijdrage levert aan de groei en het succes van Hiltermann Lease. Wij zorgen er elke dag voor dat we in een prettige werksfeer onze doelen realiseren.
Wij bieden je een marktconform salaris, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Laat jij zien dat je méér in je mars hebt, dan kunnen wij je ook de ruimte bieden om door te groeien.


Enthousiast?

Stuur dan je cv én een bondige motivatiebrief naar sollicitatie@hiltermannlease.nl, ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Wij nemen alleen volledige sollicitaties in behandeling.
Wil je meer weten over deze functie? Samantha Luttje kan je er als Teamleider Contractadministratie alles over vertellen. Samantha is bereikbaar via telefoonnummer 088 554 3922.