Kredietacceptant

Jouw werkomgeving

Nadat je koffie voor je collega’s – en vooruit, ook voor jezelf hebt gehaald- kan je direct aan de slag. Er wachten namelijk aanvragen op je, maar die hoef je gelukkig niet alleen te behandelen. Dit doe je samen met nog 6 enthousiaste collega’s die van aanpakken weten.

Samen met je collega’s hou je de sfeer er goed in, het is immers belangrijk om iets te doen wat je leuk vindt. Je werkt hard, maar daarbij er is zeker tijd voor een dolletje.  Om het vak te leren en jezelf verder te ontwikkelen, maak je gebruik van een intern acceptatiebeleid, de ervaring van je collega’s en van je eigen gezonde verstand.


Als je werkt bij Hiltermann Lease, dan werk je in een dynamische organisatie. Wij groeien en zoeken collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Hiltermann Lease.


Dit ga je doen als kredietacceptant:


Deze vacature is echt iets voor jou, want jij:


Dit bieden we je:


Enthousiast geworden?

Stuur je CV en motivatie (-brief of –video) op door te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Wil je eerst nog meer informatie? Vincent van Saase kan je alles vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3843.