Kredietacceptant

Functieomschrijving

Nadat je koffie voor je collega’s en jezelf hebt gehaald kan je direct aan de slag. Er wachten ongeveer 100 aanvragen voor operationele- of financiŽle leasecontracten op je en de rest van de dag volgen er nog 300. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, maar doe je dit samen met nog 7 enthousiaste collega’s die van aanpakken houden! Je beoordeelt deze aanvragen op risico’s, daarbij geholpen door onze eigen acceptatierichtlijnen.


Ondanks de drukte hou je de sfeer er samen met je collega’s goed in, het is immers belangrijk om iets te doen wat je leuk vindt. Er moet hard gewerkt worden, maar er is zeker tijd voor een dolletje. Uiteraard is het leveren van kwaliteit in je functie als kredietacceptant net zo belangrijk. Om het vak te leren en je verder te ontwikkelen maak je gebruik van ons intern acceptatiebeleid, van de ervaring van je collega’s en natuurlijk van je eigen gezonde verstand.


Plus- en minpunten


Hoofdtaken


Jouw specificaties


Wat bieden wij?


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen door je CV en motivatie (-brief of –video) te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Wil je eerst nog meer informatie? Wesley LŁschen kan je alles vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3914.