Junior Business Analist

Functieomschrijving

Als Jr. Business Analist binnen Hiltermann Lease ben je de brug tussen de business en de IT. Door consequent in contact te zijn met de verschillende proceseigenaren (veelal managers en teamleiders) breng je, samen met de Sr. Business Analist, in kaart waar en hoe de organisatie vanuit IT optimaal ondersteund en gefaciliteerd kan worden en vertaal je deze naar mogelijke verbeteringen.
Deze functionele eisen neem je vervolgens mee naar de techniek (veelal IT Architect, Sr. Business Analist en Applicatiebeheerder). Na functionele eisen bij de proceseigenaren in kaart te hebben gebracht, maakt de Jr. Business Analist de vertaalslag naar IT, onder de vleugels van de Sr. Business Analist. 


Functie-eisen


Wat bieden we?

Een marktconform salaris, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een open cultuur met een prettige, informele werksfeer en enthousiaste collega’s, die willen bouwen aan het verdere succes van ons bedrijf.
We proberen talent te herkennen en kijken op termijn graag naar de mogelijkheden om door te groeien!


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen door je CV en je overtuigende motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Wil je eerst nog meer informatie? Ewoud Sneep kan je alles vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3912.