Commercieel Adviseur (V/M, 40 uur)

Wat ga je doen?

Als Commercieel Adviseur adviseer je onze klanten op het gebied van wagenparkbeheer. Maar uiteraard is alleen adviseren niet genoeg. Je hebt een sterk commercieel gevoel en dat gebruik je om offertes na te bellen, je expirerende contracten op tijd op te volgen en ervoor te zorgen dat je precies weet wanneer jouw klant in de markt is voor een nieuwe leaseauto. Daarom heb je veelvuldig proactief contact met je klantenbestand. Dat contact heb je samen met je collega accountmanager, die de klanten bezoekt. Je bent één team die ervoor zorgt dat klanten tevreden zijn en daarom bij ons een nieuw leasecontract afsluiten.


Wat vragen we van jou?

Je hebt een commerciele opleiding op HBO niveau, zoals bijvoorbeeld IVA of commerciële economie. Heb je deze opleiding niet, dan heb je aantoonbaar 5 of meer jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je begrijpt dat communicatie met onze klanten erg belangrijk is en je laat zien, bijvoorbeeld door een pakkende motivatiebrief, dat jij in staat bent om creatief en foutloos te communiceren. De onderstaande kernwoorden passen bij jou:


Wat bieden wij jou?

Naast deze uitdagende functie met veel kansen om jezelf te ontwikkelen, bieden we je natuurlijk een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben we een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage voor de medewerker, zodat je netto meer overhoudt. Ook vinden we het belangrijk dat je tijd voor jezelf maakt en daarom bieden we je 28 vakantiedagen. Heb jij het in je om door te groeien? Daar hebben wij oog voor en daarom kijken wij graag samen met jou hoe we gezamenlijk verder kunnen groeien. 


Wie zijn wij?

Wij zijn Hiltermann Lease en wij zijn gevestigd in een prachtig pand in Hoofddorp. Vanuit daar beheren wij ruim 40.000 leasecontracten. Dat zijn niet alleen operationele leasecontracten, maar ook financiële leasecontracten voor zowel auto’s als allerlei verschillende soorten equipment. Wij zijn uniek doordat wij in staat zijn altijd een goed voorstel te doen dat past bij de financieringsbehoefte die ondernemers hebben, of dat nu een operationele lease- of juist een financiële lease-oplossing is.


Ben jij enthousiast?

Daar zijn we blij mee. Laat ons dat dan weten en mail jouw motivatie aangevuld met je CV naar: sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk. Tessa is bij ons personeelsfunctionaris en zij begeleidt het wervingstraject van A tot Z.


Wil je eerst nog meer informatie? Vraag alles wat je wilt weten over deze functie aan Albert Jager, Teammanager Sales. Hij kan je er namelijk alles over vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3900.


Voor de werving van personeel maken wij geen gebruik van recruitmentbureaus.