Teamleider Debiteurenbeheer

Functieomschrijving

Als Teamleider Debiteurenbeheer ben je verantwoordelijk voor het gehele debiteurenproces van aanmaning, maken van betalingsafspraken, incasso tot afwikkeling van faillissementen en eindvorderingen. Volledig gericht op het zo goed en snel mogelijk stimuleren tot betaling en het bewaken en zeker stellen van het onderpand. Samen met het team minimaliseer je de verliezen, genereer je meer cashflow en daarmee zorg je voor een betere bedrijfsvoering.


Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team Debiteurenbeheer, biedt een duidelijk kader, coacht hen in het behalen van hun doelstellingen, bewaakt de voortgang en het uiteindelijke resultaat. Daarnaast ben je als Teamleider voortdurend gericht op het kritisch analyseren van het gehele debiteurenproces en het verbeteren en efficiënter inrichten van tal van werkwijzen en processen.
Voor het verbeteren van afdeling overstijgende processen werk je samen met andere Teamleiders.


Functie-eisen


Wat bieden we?

Een marktconform salaris, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een open cultuur met een prettige, informele werksfeer en enthousiaste collega’s, die willen bouwen aan het verdere succes van ons bedrijf.
We proberen talent te herkennen en kijken op termijn graag naar de mogelijkheden om door te groeien!


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen door je CV en je overtuigende motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Wil je eerst nog meer informatie? Ewoud Sneep (Manager Risk & Informatie Management) kan je alles vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3912.