Schade-Adviseur

Functieomschrijving

Een ongeluk kan iedereen overkomen.  Dat is vaak enorm schrikken. Weet jij onze klanten goed te helpen en het schadeherstel vakkundig te begeleiden? 

Dan zoeken wij jou! 

Als Schade Adviseur ben je  verantwoordelijk voor het correct afhandelen van alle voorkomende autoschadegevallen. Je organiseert de directe hulp aan onze berijders wanneer dit nodig is, zorgt ervoor dat de auto zo snel en goed mogelijk hersteld wordt en let scherp op de kosten die hiermee gemoeid zijn.  Als Schade Adviseur heb je veel contact met berijders, verzekeraars, schade-experts en schadeherstelbedrijven en beoordeel en fiatteer je de schadeaanvragen.  Ook controleer en verwerk je de reparatiefacturen. Vanzelfsprekend is hierbij een klantgerichte, nauwkeurige en analytische werkwijze noodzakelijk.


Intern werk je nauw samen met je collega’s van de afdelingen Reparatie/Onderhoud, Commercie  en Contractbeheer en vind je het een uitdaging om mee te werken aan het verbeteren en digitaliseren van de afdelingsprocessen. Hiermee help je actief mee aan het verhogen van de kwaliteit van onze dienstverlening en het klaarmaken van ons bedrijf voor de toekomst.


Je rapporteert aan de Teamleider Schade en Onderhoud.


Wat vragen we?


Wat bieden we?

Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben wij een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage voor de werknemer.  We hebben een open cultuur met een prettige, informele werksfeer en enthousiaste collega’s, die willen bouwen aan het verdere succes van ons bedrijf.
Heb je talent om ons bedrijf te laten groeien? Dan kijken wij naar jouw mogelijkheden om door te groeien!


Enthousiast? Dit hebben we van je nodig

Ben je enthousiast geworden? Schrijf ons dan je motivatie waarom je solliciteert en waarom wij voor jou moeten kiezen. Voorzie dit van je actuele CV en mail dit naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris.


Wil je eerst nog meer informatie? Richard Wouters, Teamleider Schade en Onderhoud kan je alles vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 

088 – 554 3937.
Wij werken niet samen met werving- en selectiebureaus voor het invullen van deze vacature en willen  hierdoor niet benaderd worden.