Schade Adviseur

Functieomschrijving

In de functie van Schade-adviseur ben je, samen met je directe collega’s, verantwoordelijk voor de afhandeling van alle voorkomende schadegevallen en de administratieve afwikkeling hiervan. Als medewerker schade heb je hierbij veel contact met berijders, verzekeraars, schade-experts en schadeherstelbedrijven en beoordeel en fiatteer je de schadeaanvragen. Daarbij onderhandel je met schadeherstelbedrijven over het schadeherstel en draag je zorg voor het tijdige herstel. Tevens controleer en verwerk je de reparatiefacturen.Vanzelfsprekend hierbij is een nauwkeurige en analytische werkhouding onmisbaar.


Intern werk je nauw samen met je collega’s van Reparatie/Onderhoud en Contractbeheer en vind je het een uitdaging om daarnaast de (digitale) processen vorm te geven en hierin actief mee te denken waardoor je zo meewerkt aan een maatschappelijk verantwoorde onderneming.


Je rapporteert aan de Teamleider Operations.


Functie-eisen


Wat bieden we?

Een marktconform salaris, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een open cultuur met een prettige, informele werksfeer en enthousiaste collega’s, die willen bouwen aan het verdere succes van ons bedrijf.
We proberen talent te herkennen en kijken op termijn graag naar de mogelijkheden om door te groeien!


Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Mail dan vr 20 april a.s. je CV en motivatie naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. 


Wil je eerst nog meer informatie? Richard Wouters kan je alles vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3937.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.