Receptioniste (32 - 40 uur)

Functieomschrijving

Als receptioniste/telefoniste ben je verantwoordelijk voor de receptie en binnenkomende gesprekken. Jouw positieve en optimistische houding zorgt ervoor dat alle gesprekken naar de juiste collega’s worden doorverbonden.


Voor onze bezoekers ben je het eerste vriendelijke aanspreekpunt. Je ontvangt en begeleidt onze gasten richting “gastheer of -vrouw”.
Daarnaast verwerk je de inkomende post en de mail in ons backofficepakket en waar nodig ondersteun je verschillende afdelingen met uitgaande post of mailingen.


Verder vallen facilitaire zaken zoals wekelijkse online boodschappen, agendabeheer van de vergaderruimte, lunches en niet te vergeten de verjaardagen en jubilea van collega’s binnen het takenpakket. Jouw sterke verantwoordelijkheidsgevoel draagt mede bij aan een nette uitstraling van het hele bedrijf.


Functie-eisen

• Representatief en enthousiast;
• Communicatief vaardig;
• Gevoel voor administratieve werkzaamheden;
• Klantgericht en stressbestendig;
• Teamplayer.


Daarnaast heb je een servicegerichte instelling en een hoge mate van zelfstandigheid. Tot slot hou je van aanpakken en beschik je over een flinke dosis gezond verstand.


Wat bieden we?

Een marktconform salaris, een prettige werksfeer met enthousiaste collega’s en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Door de structuur en ambitie van de organisatie bestaat de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen Hiltermann Lease.


Enthousiast?

Solliciteer dan direct door je CV én je kort en bondige motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van PZ/Tessa de Klerk. Een sollicitatie zonder motivatiebrief wordt niet in behandeling genomen. 


Wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Soraya Groothuis via telefoonnummer 088 – 554 3961.