Power BI Developer

Ben jij communicatief vaardig, een teamspeler en een ster in Power BI? Dan deze is vacature zeker wat voor jou! 

 

Over de job

Inzichten in -en uit- relevante data is voor ons onmisbaar. Om onze groeiambities te realiseren is het van groot belang om alle interne en externe data te verbinden, zodat daarop (duurzame) beslissingen genomen kunnen worden.
Jij maakt - als Power BI Developer - deel uit van het team "Data" binnen de afdeling Informatie Management van Hiltermann Lease. Binnen dit team vervul jij de brugfunctie tussen de business en het data-team.
Jij inventariseert de informatiebehoefte en KPI’s van stakeholders. Deze vertaal je naar concrete datamodellen en je ontwikkelt de dashboards op de bijbehorende feiten en dimensies. Hiervoor maak je gebruik van Power BI.
Je wordt verantwoordelijk voor onze BI-omgeving en zorgt ervoor dat onze eindgebruikers dagelijks voorzien worden van tijdige en juiste informatie.


Over jou

Omdat wij in een hele korte tijd enorme stappen gaan maken, is het belangrijk dat jij snel in kunt stappen in ons team. Jouw ervaring is daarbij onmisbaar, maar vooral jouw vermogen om je snel wegwijs te maken en zaken naar je toe te trekken zijn belangrijk. Je bent en blijft constant op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van BI. Jij weet dit als geen ander over te brengen op je collega’s binnen het data team en de eindgebruikers. 


Jouw motivatie is doorslaggevend, maar je vaardigheden en ervaring tellen natuurlijk ook mee. Voor deze functie is het belangrijk dat jij:


Werken bij ons

Kom je bij ons, dan word je onderdeel van een bedrijf met enorme groeiambities en een nog grotere focus op de beste, naadloze customer experience. Wij doen alleen dingen die bijdragen aan het verhogen van de klanttevredenheid. En dat begint bij de tevredenheid van onze medewerkers. Naast de werkgeluk en de collegialiteit, bieden wij daarom ook een prima pakket met arbeidsvoorwaarden:


Meer weten? 

Neem dan contact op met Ewoud Sneep, manager Data, IT & Risk. Je kunt hem bereiken via 088 – 554 3900.
Voor het invullen van deze vacature maken wij geen gebruik van werving & selectiebureaus.


Als je direct wil reageren

Leuk, we zien jouw reactie graag. Mail jouw motivatie en actuele CV naar sollicitatie@hiltermannlease.nl.