Vacature Kredietacceptant

Wat ga je doen?

Het behandelen van complexe lease- en financieringsaanvragen met een hoger risico. Dat is wat jij gaat doen als Kredietacceptant. Kunnen wij dit aan jouw expertise overlaten?


Je beoordeelt kredietaanvragen op het gebied van operational, financial en equipment lease. Bij ons kijk je breder naar de mogelijkheden van een lease aanvraag. En dat maakt ons anders. Je maakt een goede afweging tussen het object waarvoor de financiering wordt aangevraagd en het financiŽle risico dat onze klant kan dragen.


Hoe ziet je dag eruit? De dag begint met een korte dagstart. Tijdens deze stand-up spreken jullie af wie wat gaat doen. Binnen de gestelde termijnen en afspraken, beoordeel je de aan jou toegewezen aanvragen. Telefonische vragen van intermediairs of collega’s over de door jou behandelde aanvragen, komen ook bij jou terecht. Voor hen ben jij een fijne sparringpartner.
Gedurende de week lopen het aantal lease aanvragen terug. Dit biedt jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het verbreden van jouw kennis op het gebied van de verschillende soorten lease of door het volgen van een opleiding. Dit maakt de functie veelzijdig en het zorgt ervoor dat jij op elk gebied dť expert wordt.


Wat vragen we van jou?

Je hebt een opleiding op HBO-niveau met een financiŽle achtergrond. Heb je deze opleiding niet, dan heb je aantoonbaar 5 of meer jaar ervaring in een soortgelijke functie. Heb je minder ervaring maar weet je ons te overtuigen dat jij de allerbeste kandidaat bent voor deze functie, verras ons dan met een overtuigende motivatiebrief. In deze kernwoorden herken jij je:


Wat bieden we jou?

Je krijgt hier een uitdagende functie die jouw gevoel voor cijfers combineert met het goed inschatten van risico’s en kansen. Je ontvangt daarvoor een uitstekend salaris dat past bij jouw ervaring en opleiding. Ook bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben we een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage voor de medewerker, zodat je netto meer overhoudt. Ook vinden we het belangrijk dat je tijd voor jezelf maakt en daarom bieden we je 28 vakantiedagen. Heb jij het in je om door te groeien? Daar hebben wij oog voor en daarom kijken wij graag samen met jou hoe we gezamenlijk verder kunnen groeien.

Wie zijn wij?

Wij zijn Hiltermann Lease en wij zijn gevestigd in een prachtig pand in Hoofddorp. Vanuit daar beheren wij ruim 40.000 leasecontracten. Dat zijn niet alleen operationele leasecontracten, maar ook financiŽle leasecontracten voor zowel auto’s als allerlei verschillende soorten equipment. Wij zijn uniek doordat wij in staat zijn altijd een goed voorstel te doen dat past bij de financieringsbehoefte die ondernemers hebben, of dat nu een operationele lease- of juist een financiŽle lease-oplossing is.


Ben jij enthousiast?

Daar zijn we blij mee. Laat ons dat dan weten en mail jouw motivatie aangevuld met je CV naar: sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk. Tessa is bij ons personeelsfunctionaris en zij begeleidt het wervingstraject van A tot Z.


Wil je eerst nog meer informatie? Vraag alles wat je wilt weten over deze functie aan Vincent van Saase, Teammanager Risk. Hij kan je er namelijk alles over vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3900.


Voor de werving van personeel maken wij geen gebruik van recruitmentbureaus.