Kredietacceptant

Functieomschrijving

Als kredietacceptant maak je een constante afweging tussen risico's en kansen. Je analyseert jaarcijfers en verdiept je in de achtergrond van bedrijven. Je gebruikt hiervoor externe informatiebronnen en beoordeelt deze conform het opgestelde acceptatiebeleid. Op deze wijze beoordeel je onderbouwt een kredietaanvraag en keur je deze goed of wijs je deze af. Je  komt te werken in een team van 8 enthousiaste collega’s waar klant- en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Uiteraard is het leveren van kwaliteit als kredietacceptant erg belangrijk.

Naast het interne acceptatiebeleid en de externe informatiebronnen is een grote dosis gezond verstand onmisbaar in deze functie!


Hoofdtaken


Functie-eisen


Wat bieden we?

Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben wij een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage voor de werknemer. We hebben een open cultuur met een prettige, informele werksfeer en enthousiaste collega’s, die willen bouwen aan het verdere succes van ons bedrijf.
Heb je talent om ons bedrijf te laten groeien? Dan kijken wij naar jouw mogelijkheden om door te groeien!


Enthousiast? Dit hebben we van je nodig

Ben je enthousiast geworden? Schrijf ons dan je motivatie waarom je solliciteert en waarom wij voor jou moeten kiezen. Voorzie dit van je actuele CV en mail dit naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Wil je eerst nog meer informatie? Wesley Lüschen, Teamleider Kredietacceptatie, kan je alles vertellen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 554 3914. De sluitingsdatum voor deze vacature is 10 juni 2019.

Wij werken niet samen met werving- en selectiebureaus voor het invullen van deze vacature en willen hierdoor niet benaderd worden.