Meld je aan voor onze open dag

Werken bij Hiltermann Lease

Daag jezelf uit en kom naar onze open dag

Blink jij uit in Data & IT, Sales en Marketing, Klantenservice of juist een ander vakgebied? En houd je van een uitdaging en geef jij graag wat gas bij voor klanten? Join us in the fast lane! Meld je aan voor onze open dag 22 april en maak kans op een VIP trip naar de F1.

JOIN US IN THE FAST LANE

icon

Team spirit

Leer de mensen bij Hiltermann kennen. Ontdek waar jij een aanvulling kunt zijn op ons team. 

icon

Race mee

Durf jij te racen tegen je toekomstige collega's?

icon

Ga naar de F1

Kom jij bij ons werken? Dan ga jij naar de F1 in Zandvoort!

Werken bij Hiltermann

Omdat we hard groeien, zijn we op zoek naar nieuwe teamleden. Data engineers, IT’ers, Marketeers, Finance professionals en andere talenten die van een uitdaging houden en grenzen willen verleggen. 

Maak kennis met Hiltermann Lease tijdens de open dag op 22 april.

“Samen maken wij jouw ambities waar”

Bij Hiltermann Lease willen we dat élke medewerker in zijn kracht staat. We geloven dat expertise en samenwerking onmisbaar zijn voor een succesvol team. Net als in de Pitbox. 

Stappenplan afbeelding

Programma open dag 22 april

01

Kick-off 11:00 uur

We ontvangen je graag om 11:00 uur. Dan trappen wij om 11:15 uur de dag af.

02

Speeddates 11:30 - 12:30 uur

Wij vertellen je iets meer over ons, maar leren jou vooral graag kennen. Jij kunt dan alle vragen stellen over werken bij Hiltermann.

03

Lunch 12:30 uur

Wij serveren je een heerlijke lunch (doen we elke werkdag trouwens). Laat het ons even weten als je speciale dieetwensen hebt.

04

Race challenge 13:00 - 14:00 uur

Vanaf 13:00 uur starten we de wagens. In de simulators kun jij de competitie met ons en je nieuwe collega's aangaan.

Why join us?

Wij gaan hard, heel hard. En daarom zoeken wij nieuwe collega's.

"Klanttevredenheid is ons mooiste bezit, al het andere kun je leasen." Daarin geloven wij al jaren. En om onze klanten tevreden te stellen, bieden wij hele goede service. Maar dat gaat niet zomaar, daarvoor hebben wij gedreven collega's nodig die met ons mee willen groeien.

Voor de digitalisering van processen zoeken wij ervaren IT'ers die ons met hun kennis op pole position krijgen. Om onze klanten persoonlijk te woord te staan - want dat doen wij het liefst - zijn gastvrije collega's van harte welkom. Maar ook aan onze commerciële kant zijn we voor sales en marketing altijd op zoek naar gedreven collega's, met- en zonder keiharde ervaring.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar jij kunt de vacatures ook zelf direct even bekijken.Formule 1 VIP trip

Als jij na een kennismaking op onze open dag bij Hiltermann aan de slag gaat én tijdens de GP in Zandvoort in dienst bent, dan nemen we je mee naar de Formule 1.

De spelregels voor deze actie zijn eenvoudig:

1.  Jij meldt je aan via het aanmeldformulier. Vul je contactgegevens in en zet ook de link naar jouw LinkedIn profiel in het open tekstveld

2.  Wij bellen jou voor een eerste telefonische kennismaking en als de eerste wederzijds 'klik' er is, nodigen we je uit voor de open dag op 22 april

3.  Tijdens de open dag maken we beter kennis en als je het ziet zitten met ons, kun je daarna solliciteren

4.  Kom jij voor 15 juli bij ons in dienst en zijn wij beide een maand later nog steeds enthousiast, dan nemen we je mee naar de GP in Zandvoort.

Wat is de VIP trip?

Samen met jouw andere nieuwe collega's ontvangen we je op zondag 27 augustus bij één van de vetste beachclubs van Zandvoort.
Wij serveren dan een luxe ontbijt zodat je voldoende bodem hebt voor een ongetwijfeld spectaculaire race.
Daarna eten we met elkaar een heerlijk diner (wellicht BBQ...).
En dan sluiten we af met een goeie afterparty!!

Join us in the fast lane

Meld je aan voor de open dag

Wil jij kennismaken met Hiltermann als werkgever en natuurlijk kans maken op de VIP trip naar de Formule 1? We ontmoeten je graag op 22 april. Wil je liever eerst even bellen? Neem dan contact met mij op via 06-82813108.
Benieuwd naar de actuele vacatures?Bekijk ze hier