Aangepaste service vanwege coronavirus

Hiltermann Lease conformeert zich volledig aan de maatregelen- en adviezen die vanuit de overheid worden uitgevaardigd omtrent de bestrijding van het coronavirus. Wij stellen alles in het werk om onze medewerkers een veilige werkomgeving te bieden en bij te dragen aan het stoppen van de verdere verspreiding van het virus. Op deze pagina treft u meer informatie over de huidige status en de eventuele gevolgen voor onze dienstverlening. 

Indien de situatie erom vraagt, zullen wij ons beleid hierop aanpassen en ook deze pagina updaten.


Afspraken

Wij hebben onze medewerkers verzocht alle afspraken af te zeggen, om zo fysiek contact te vermijden. Dit geldt voor zowel afspraken bij ons op kantoor als afspraken op een externe locatie. U kunt uw contactpersoon vanzelfsprekend altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Indien de situatie dit in een later stadium toestaat, zullen afspraken opnieuw ingepland worden.   


Onze dienstverlening & openingstijden

Veel van onze collega's werken vanuit huis. Dit kan soms invloed hebben op de snelheid waarmee wij u van dienst kunnen zijn en de bereikbaarheid van specifieke medewerkers. Het kan daarom voorkomen dat wij u niet altijd de service kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Binnen onze mogelijkheden doen wij er alles aan om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn.

U kunt ons telefonisch bereiken tussen 8.30 uur en 17.00 uur.


Aflevering en inname van auto's

Wij kunnen op dit moment helaas alleen afspraken maken over de dag van aflevering of inname, en niet op een specifiek tijdstip.
Aflevering of inname vindt daarom plaats op de afgesproken dag tussen 8.00 uur en 17.00 uur.


Vragen

Heeft u spoedeisende vragen, neem dan telefonisch contact op met onze servicemedewerkers via 088 554 3838.

Voor operationele vragen kunt u uiteraard terecht bij uw vaste contactpersoon.

Voor meer informatie over het coronavirus,  verwijzen wij u graag naar RIVM: rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden   Met vriendelijke groet,

   Michel Akerboom
   Directeur Hiltermann Lease