Deze vacature is gesloten, bekijk hier het actuele overzichtMedewerker Contractbeheer (Fulltime)

Functieomschrijving

In de dynamische functie van Contractbeheerder ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig beheren van lease- en financieringscontracten gedurende de looptijd van deze contracten. Je maakt contractaanpassingen, bijvoorbeeld omdat de leaseauto meer kilometers rijdt dan volgens het contract is afgesproken. Ook maak je eindafrekeningen wanneer de leaseauto wordt ingeleverd en bepaal je overnameprijzen en aflossingsbedragen die gedurende het leasecontract door onze klanten worden opgevraagd. Je schakelt moeiteloos tussen commerciŽle- en operationele belangen en je bent in staat om je berekening op professionele wijze te onderbouwen.


Intern werk je nauw samen met verschillende afdelingen –met name de commerciŽle afdeling- en lever je een bijdrage aan het optimaliseren van de interne processen. Indien nodig verricht je afdelingsoverschrijdend werk. Je vindt het een uitdaging om daarnaast de digitale processen vorm te geven en zo mee te werken aan een efficiŽnte en maatschappelijk verantwoorde onderneming. 

Voor deze functie is nauwkeurig werken en analytisch denkvermogen essentieel. Daarnaast is affiniteit met auto’s, weten welke autokosten er zijn en hoe deze kosten zijn opgebouwd, noodzakelijk om deze functie tot een succes te maken.


Je rapporteert aan de Teamleider Contractbeheer en Remarketing.


Functie-eisen


Wat bieden we?

Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben wij een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage voor de werknemer. We hebben een open cultuur met een prettige werksfeer en enthousiaste collega's, die willen bouwen aan het verdere succes van ons bedrijf.  

Heb je talent om ons bedrijf te laten groeien? Dan kijken wij naar jouw mogelijkheden om door te groeien!


Enthousiast? Dit hebben we van je nodig

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan meteen door je CV ťn je bondige motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Een sollicitatie zonder motivatiebrief wordt niet in behandeling genomen. Wil je eerst nog meer informatie? Remon Prins, Teamleider Contractbeheer en Remarketing kan je alles over de functie vertellen en is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3923.

Wij werken niet samen met werving- en selectiebureaus voor het invullen van deze vacature en willen hierdoor niet benaderd worden.