Deze vacature is gesloten, bekijk hier het actuele overzicht


Medewerker Contractbeheer (Fulltime)

Functieomschrijving

In de dynamische functie van contractbeheerder ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig beheren van lease- en financieringscontracten gedurende de looptijd van deze contracten. Je maakt contractaanpassingen, bijvoorbeeld omdat de leaseauto meer kilometers rijdt dan volgens het contract is afgesproken. Ook maak je eindafrekeningen wanneer de leaseauto wordt ingeleverd en bepaal je overnameprijzen en aflossingsbedragen die gedurende het leasecontract door onze klanten worden opgevraagd. Je schakelt moeiteloos tussen commerciŽle- en operationele belangen en je bent in staat om je berekening op professionele wijze te onderbouwen.


Intern werk je nauw samen met verschillende afdelingen –met name de commerciŽle afdeling- en lever je een bijdrage aan het optimaliseren van de interne processen. Indien nodig verricht je afdelingsoverschrijdend werk. Je vindt het een uitdaging om daarnaast de digitale processen vorm te geven en zo mee te werken aan een efficiŽnte en maatschappelijk verantwoorde onderneming. 

Voor deze functie is nauwkeurig werken en analytisch denkvermogen essentieel. Daarnaast is affiniteit met auto’s, weten welke autokosten er zijn en hoe deze kosten zijn opgebouwd, noodzakelijk om deze functie tot een succes te maken.


Je rapporteert aan de Manager Operations.


Functie-eisen

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


Wat bieden we?

Een goed marktconform salaris, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een open cultuur met een prettige werksfeer en  enthousiaste collega's, die willen bouwen aan het verdere succes van ons bedrijf.  Laat jij zien dat jij het in je hebt om door te groeien? Daar hebben wij oog voor en kijken op termijn graag naar jouw mogelijkheden.


Enthousiast?

Solliciteer dan meteen door je CV ťn je bondige motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@hiltermannlease.nl ter attentie van Tessa de Klerk, personeelsfunctionaris. Een sollicitatie zonder motivatiebrief wordt niet in behandeling genomen. Wil je eerst nog meer informatie? Ruud van der Star kan je alles over de functie vertellen en is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 554 3923.