Elektrisch Leasen

Waarom elektrisch rijden?

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Het is een belangrijk antwoord op het CO2-milieuvraagstuk. Elektrisch rijden kent geen uitstoot van CO2 of fijnstof. Een elektrische auto is daarmee beter voor het milieu dan een verbrandingsmotor. Ook is de elektromotor aanzienlijk efficiënter dan een traditionele verbrandingsmotor. Dit maakt een elektrische auto beduidend minder belastend voor het milieu.


Meteen elektrisch rijden? Uit voorraad leverbaar:

 Model  Uitvoering Kleur      
 DS3 Crossback  Athens, Jet Black Zelf samenstellen      

     
   
     


Meer weten of één van deze modellen reserveren? Ons Team Commercie helpt u graag verder via 088 554 3950.


Duurzaam wagenpark

Als leasemaatschappij onderkennen wij het probleem van de CO2-uitstoot. Tegelijkertijd kennen wij als geen ander het belang van mobiliteit in de huidige zakelijke markt. De oplossing van dit dilemma ligt zeker gedeeltelijk in elektrisch leasen. Wij helpen u graag op weg om mobiliteit en een duurzamer wagenpark hand in hand te laten gaan.


Hiltermann Lease en Triodos Bank

Samen met partner Triodos Bank wil Hiltermann Lease het leasen van elektrische auto's een impuls te geven. Triodos financiert het volledige elektrische wagenpark, wat past in het beleid van de bank om alleen zaken te doen met partners die een gezond milieu ondersteunen.

 Laadpunt leasen

 Met een steeds grotere toename van elektrische auto's in het Nederlandse wagenpark wordt er ook verwacht dat gasten en eigen medewerkers hun auto op uw bedrijfslocatie kunnen (bij-)laden. Klik hier voor de mogelijkheden van het leasen van een laadpunt.